Ndërlidhjet

BE-ja miraton raportin për KroacinëKomisioni Evropian ka miratuar raportin mbi përparimin e Kroacisë drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian, ku theksohet se vendi duhet të bëjë reforma më të thella në drejtësi dhe kundër korrupsionit.

Raporti e vë theksin dhe tek nevoja e mbrojtjes së pakicave dhe te e drejta e kthimit të refugjatëve.

Kroacia ka përmbyllur 28 nga 35 kapituj në bisedimet për anëtarësim.
XS
SM
MD
LG