Ndërlidhjet

Fituesi i Nobelit largohet nga detyraBanka Qëndrore e Bangladeshit ka larguar nga detyra, Muhamed Junusin, fituesin e çmimit Nobel për Ekonomi, për shkak të akuzave për parregullsi në dhënjen e mikrokredive.

Junus, 70 vjeç, ka ngritur bankën Gramen dhe ka qenë drejtues i saj që nga viti 2000. Nga viti i kaluar ai ka qenë në qendër të sulmeve të qeverisë së Sheikes Hasina, pas një dokumentari norvegjez, në të cilin Junus akuzohej për parregullsi me taksat.
XS
SM
MD
LG