Ndërlidhjet

Aktivitetet vullkanike në HavaiShkencëtarët po i vëzhgojnë nga afër aktivitetet e shtuara të vullkanit Kilauea në Ujdhesën e Madhe në Havait, pasi erupcioni fillestar e hodhi llavën në lartësi deri 20 metra.

Kilauea është në erupcion të vazhdueshëm për 28 vjet.

Por, gjeologu Xhanet Bob nga Shërbimi Gjeologjik i SHBA-ve tha se aktivitetet e fundjavës sinjalizojnë "episode të reja të erupcioneve dhe të panjohura tjera".
XS
SM
MD
LG