Ndërlidhjet

Pakistan: Test i suksesshëm i raketës atomike


Ushtria e Pakistanit ka njoftuar se e ka kryer një test të raketës tokë – tokë, që ka kapacitet për të bartë kokë atomike.

Në njoftimin e ushtrisë theksohet se raketa “Hataf 2” ishte lansuar me sukses, nga një lokacion i paidentifikuar.

Sipas njoftimit, raketa e ka rrezeveprimin 180 kilometra dhe mund të bartë kokë atomike dhe konvencionale.
XS
SM
MD
LG