Ndërlidhjet

Omani zbaton reformat


Sulltani i Omanit, Kabus bin Said, ka lëshuar një dekret, me të cilin i jep pushtet legjislativ këshillit të Omanit.

Ky hap është reforma më e madhe që ka ndërmarrë qeveria, në përgjigje të trazirave që kanë përfshirë vendin.

Vendimi në fjalë u jep anëtarëve të këshillit fuqinë për të hartuar ligje dhe rregullore. Mbetet e paqartë nëse sulltani do të mbajë të drejtën e vetos mbi legjislacionin e këshillit.
XS
SM
MD
LG