Ndërlidhjet


Qyteti Otsuçi në Japoni, jo vetëm që është goditur nga tërmeti dhe cunami, por është përfshirë edhe nga flakët e një zjarri masiv. Kryqi i Kuq Ndërkombëtar ka vlerësuar se ky qytet, që numëron rreth 17 mijë banorë, mund të jetë zona më e prekur nga pasojat. Autoritetet vlerësojnë se vetëm në këtë lokacion, numri i viktimave mund të arrijë në 9 mijë, ndërkaq vetë qyteti duket të jetë shkatërruar tërësisht. (a.v.)XS
SM
MD
LG