Ndërlidhjet

Mbreti saudit paralajmëron kundër rebelimit


Mbreti i Arabisë Saudite, Abduallah, ka urdhëruar ndarjen e dhjetëra milionave dollarë për qytetarët sauditë, në përpjekje për të parandaluar përhapjen e trazirave popullore në Riad.

Në një fjalim televiziv, Mbreti parlajmëroi se forcat e sigurisë do t’i godasin të gjithë ata që përpiqen të prishin sigurinë dhe stabilitetin e mbretërisë.

Përveç këtyre, Mbreti urdhëroi krijimin e 60 mijë vende të reja pune në kuadër të Ministrisë së Brendshme.
XS
SM
MD
LG