Ndërlidhjet

Putin në Slloveni për bisedime mbi energjinëKryeministri i Rusisë Vladimir Putin udhëton sot në Slloveni për të zhvilluar bisedime mbi çështjet e eenergjisë.

Raportohet se rreth dhjetë dokumenta janë përgatitur për t'u nënshkruar në Lubjanë.

Marrëveshjet e nënshkruara do të krijojnë një kompani të përbashkët për projektimin dhe ndërtimin e pjesës sllovene të gazpërcjellësit Rryma e Jugut.
XS
SM
MD
LG