Ndërlidhjet

SHBA: Kontrollohen të gjithë 104 reaktorët bërthamorëKomisioni bërthamor i qeverisë së Shteteve të Bashkuara urdhëroi kontrollin e të gjitha elektranave bërthamore në vend pas krizës bërthamore në Japoni.

Komisioni do të dërgojë ekipe ekspertësh që do të kryejnë analiza afatshkurtëra dhe afatgjata pas mësimeve që u nxorrën në Japoni.

Gjithashtu pritet që të studjohen mënyrat që përvojat e tilla të barten te 104 reaktorët në Amerikë.
XS
SM
MD
LG