Ndërlidhjet

Tregjet evropiane shënojnë rënieTregjet evropiane e kanë nisur ditën me rënie, për shkak të shqetësimeve të krijuara nga kriza në Portugali.

Një tjetër arsye që ka shkaktuar rënie në bursën evropiane është dhe kriza libiane, që i ka detyruar investitorët të tërheqin fitimet e muajve të kaluar.
XS
SM
MD
LG