Ndërlidhjet

Thaçi dhe Feith zotohen për zbatimin e planit AhtisariQeveria e Kosovës dhe Zyra Civile Ndërkombëtare do punojnë për implementimin e plotë të dokumentit të Ahtisarit.

“Ky bashkëpunim do të jetë i ngushtë, do vazhdojmë me agjendën e përbashkët të qeverisë e mekanizmave ndërkombëtarë", tha kryeministri Hashim Thaçi në takimin me përfaqësuesin ndërkombëtar Piter Feith.

Feith ka theksuar ai do të vazhdoj të funksionojë me mbështetjen e shteteve që e njohin dhe e mbështesin Kosovën, si shef i ICO, si përfaqësues ndërkombëtar mbikëqyrës.

“Do bashkëpunoj ngushtë me qeverinë për jetësimin e planit gjithëpërfshirës për zgjidhjen e statusit. Plani i Ahtisaarit është projekti për një Kosovë moderne, shumetnike e demokratike” ka thënë Feith.
XS
SM
MD
LG