Ndërlidhjet

Heshtje zgjedhore në ShqipëriNë Shqipëri sot është heshtje zgjedhore, ndërsa nesër 3.164.859 votues me të drejtë vote do të mund t’i drejtohen qendrave të votimit për të zgjedhur drejtuesit e tyre lokal.

Dy partitë më të mëdha, Partia Demokratike dhe Partia Socialiste, e mbyllën fushatën mbrëmë në të njëjtën kohë në vende të ndyshme në Tiranë me dy mitingje madhështore.
XS
SM
MD
LG