Ndërlidhjet

Ekipi i Vatikanit alarmon për ndryshimet e klimës


Një panel shkencëtarësh i emëruar nga Vatikani e ka raportuar atë që ekspertët e klimës e paralajmërojnë me vite: se Toka po ngrohet gjithnjë e më shumë, akullnajat po shkrihen dhe nevoiiten masa urgjente për të ndalur dëmet.

Shkencëtarët bënë thoirrje urgjente për zvoglimin e emisionit të ndotësve në atmosferë, dhe të përmirësohet vëzhgimi i shkrirjes së akullnajave nëpër male.
XS
SM
MD
LG