Ndërlidhjet

Kërkime në një lokacion në ZhilivodëEkspertët e EULEX-it në bashkëpunim me Forcën e Sigurisë së Kosovës filluan kërkimet në një lokacion afër fshatit Zhilivodë të Vushtrrisë, për të vërtetuar nëse aty ndodhet ndonjë varrezë masive.

Operacioni në Zhilivodë pritet të zgjasë rreth katër muaj.

"Në javën e ardhshme do të kryhen kërkime edhe në dy lokacione tjera në rajonet e Prizrenit dhe atë të Klinës", thuhet në njoftimin e EULEX-it.
XS
SM
MD
LG