Ndërlidhjet

Shkarkohen tre ministra në Iran


Presidenti i Iranit ka shkarkuar sot ministrin e naftës dhe dy ministra të tjerë.

Agjencia e lajmeve, ISNA, ka raportuar se “ministrat e naftës, mirëqenies sociale dhe ministri i indrustrisë dhe minierave janë shkarkuar nga Presidenti Mahmud Ahmedinexhad, me qëllim që të zvogëlojë numrin e ministrave në qeveri nga 21 sa janë tash në 17”.

Asnjë njoftim nuk është bërë se kush do marrë përgjegjesitë e ministrive të anuluara.
XS
SM
MD
LG