Ndërlidhjet

Bojan Vuloviq dënohet me 4.5 vjet heqje lirie


Një trup gjykues, i përbërë prej gjykatësve të EULEX-it nga Gjykata e Qarkut në Mitrovicë, ka dënuar me katër vjet e gjysmë heqje lirie Bojan Vuloviqin.

I fundit u shpall fajtor për "shkaktimin e lëndimeve të rënda trupore dhe lëndimeve të lehta trupore - vepra këto të kryera në Leshak, në shkurt të këtij viti".

I pandehuri është urdhëruar që të ndalet në paraburgim deri në marrjen e vendimit të formës së prerë, thuhet në njoftimin e misionit të EULEX-it.
XS
SM
MD
LG