Ndërlidhjet

Stefanoviq vazhdon të mos përjashtojë asgjë nga dialogu


Kreu i ekipit serb në bisedimet me Kosovën, Borisllav Stefanoviq, tha se hapat e njëanshëm të Prishtinës, si arrestimi i biznesmenëve dhe zhvendosja e komandantëve të policisë në veri të Kosovës, mund të ndikojnë negativisht edhe në dialog, edhe në atmosferë.

Këto komente, ai i bëri gjatë qëndrimit në veri të Mitrovicës dhe Zveçan.

I pyetur nëse veriu do të jetë temë e raundeve të ardhshme të bisedimeve, Stefanoviq tha: "Ne e kemi thënë disa herë se jemi të gatshëm të bisedojmë për të gjitha temat në mënyrë të hapur dhe konstruktive, në përpjekje për të gjetur zgjidhje për të gjitha çështjet".

"E kemi të qartë se disa gjëra më të vështira do të vijnë më vonë, por në çdo rast Beogradi është i gatshëm të bisedojë për çdo gjë", ka thënë Stefanoviq.
XS
SM
MD
LG