Ndërlidhjet

Rumani: Arriti femra që thotë se ishte dhunuar në Libi


Një femër nga Libia, që thotë se ishte dhunuar nga trupat e Muamer Gadafit, ka arritur në një qendër për refugjatë në Rumani.

Femra 29 vjeçare, Eman al-Obaidi, u bë e pjesë e lajmeve rkyesore në mbarë botën, kur në muajin mars me vrap hyri në një hotel në Tripoli dhe u tha gazetarëve të jashtëm, se ishte mbajtur për dy ditë nga militantët e Gadafit dhe ishte dhunuar.

Agjencia për Refugjatë e OKB-së njoftoi sot se Obaidi kishte arritur në Rumani dhe ishte vendosur në qendrën e regfugjatëve në qytetin Timshoara.
XS
SM
MD
LG