Ndërlidhjet

Guru indian në grevë urie kundër korrupsionit


Gjendja e një guru indian të jogas i cili e ka nisur një grevë urie kundër korrupsionit është stabilizuar një ditë pasi ishte hospitalizuar për rraskapitje.

Baba Ramdev, 46 vjeçar, i cili vazhdon të mbahet në shërbimin intensive, e kishte nisur grevën e urisë para shtatë ditësh duke kërkuar nga qeveria që të ndërmerr masa të menjëhershme kundër korrupsionit, përfshirë edhe kthimin në vend të parave që zyrtarët e shtetit i mbajnë nëpër banka të huaja.

Guru, i cili e ka edhe një emision të njohur televiziv për ushtrimet joga, po përkrahet nga organizatat e shoqërisë civile dhe partia kryesore e opozitës indiane.
XS
SM
MD
LG