Ndërlidhjet

Albin Kurti zgjidhet kryetar i Vetëvendosjes


Albin Kurti është zgjedhur Kryetar i Lëvizjës Vetvendosje, në takimin e parë të Këshillit të Përgjithshëm të subjektit opozitar të Kosovës.

Menjëherë pas zgjedhjes si kryetar, Albin Kurti, ka premtuar se ky subjekt do të bëjë që Kosova të bëhet me Kushtetutë të re, e cila do të mundësonte dhe bashkimin kombëtar.

Mbledhja e sotme pritet të përfundojë me zgjedhjen edhe të nënkryetarëve të Vetëvendosjes.
XS
SM
MD
LG