Ndërlidhjet

Stefanoviq: Serbia nuk e njohu Kosovën


"Serbia nuk ka ndërmarrë asnjë hap në drejtim të njohjes së pavarësisë së Kosovës, ndërsa të gjitha vendimet e marra në Bruksel e mbështesin këtë qëndrim”, ka thënë kryengeociatori serb, Borko Stefanoviq.

“Kemi gjetur zgjidhje për problemet praktike në Kosovë, pikë së pari për serbët në jug të lumit Ibër, të cilat do të ndihmojnë që ata të jetojnë jetë normale dhe të sigurt”, ka thënë Stefanoviq.

Ai ka thënë se marrëveshjet në asnjë mënyrë nuk vënë në pikëpyetje qëndrimin e Serbisë karshi pavarësisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG