Ndërlidhjet

Skandali i përgjimit, në shënjestër ushtarët britanikë


Një skandal që përfshin perandorinë mediatike të Rupert Murdokut është rritur pas pretendimeve se tabloidi me shitjen me të madhe në Britani, mund të ketë dëgjuar mesazhet me zë të të afërmve të ushtarëve të vrarë në Irak dhe në Afganistan.

News International, kompania amë e tabloidit News of the World, tha se do të kontaktojë Ministrinë e Mbrojtjes, pas një raporti në Daily Telegraph se numrat e telefonave të ushtarëve të vrarë britanikë janë gjetur në dosjet e hetuesve privatë, të cilët gjenden në burg për shkak të përgjimit të telefonave.
XS
SM
MD
LG