Ndërlidhjet

Trembëdhjetë rusë, fajtorë për vrasje raciste


Drejtësia në Moskë ka shpallur fajtorë 13 të rinj rusë për vrasjen e disa shtetasve jorusë në vitet 2007 dhe 2008.

Prokurorët kanë kërkuar brugim të përjetshëm për shtatë nga të pandehurit dhe 10 deri në 25 vjet heqje lirie për të tjerët.

Të pandehurit, të gjithë anëtarë të një bande nacionaliste, kanë vrarë emigrantë nga rajoni i Kaukazit Verior dhe Azia Qendrore.
XS
SM
MD
LG