Ndërlidhjet

Buhler: Situatë e qetë në veri të Mitrovicës


Gjatë një vizite në Komunën e Mitrovicës, komandanti i KFOR-it, Erhard Buhler, ka thënë se situata e sigurisë në veri është e qetë.

“Sipas të dhënave nga policia numri i rasteve kriminale në veri është në rënie”, ka thënë Buhler.

Në një njoftim të zyrës për informim të Komunës së Mitorvicës thuhet se sa u takon problemeve dhe reagimeve pas vendimit për rotacionin e komandantëve të stacioneve të policisë në veri, Buhler, ka theksuar se KFOR-i mbështet vendimin e marrë nga drejtoria e Policisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG