Ndërlidhjet

Serbia paraqet "embargon" para OKB-së dhe BE-së


Qeveria e Serbisë ka njoftuar se do të nisë zgjidhjen e problemit lidhur me ndalimin e hyrjes së mallrave serbe në Kosovë.

Zëdhënësi Millivoje Mihajlloviq tha ekzekutivi serb do t'i parlajmërojë edhe Kombet e Bashkuara, edhe Bashkimin Evropian për problemin e hyrjes së mallrave serbe në Kosovë.

Ai ka vlerësuar se vendimi është i njëanshëm dhe bie ndesh me marrëveshjen e CEFTA-s, si dhe pamundëson furnizimin e banorëve serbë në jug të Kosovës.
XS
SM
MD
LG