Ndërlidhjet

Partia e Pavarur Liberale dënon dhunën


Partia e Pavarur Liberale (SLS) dënon fuqishëm çfarëdo lloj dhune në veri të Kosovës, thuhet në një komunikatë të kësaj partie.

Sipas së njëjtës, veprat e huliganëve dhe kriminelëve nuk i kontribuojnë paqes në Kosovë.

“Çfarëdolloj sulmi mbi institucionet që mbrojnë rendin publik dhe paqen, është i papranueshëm në rrethanat e sapokrijuara”, thuhet në komunikatën e SLS-së serbe, e cila është pjesë e institucioneve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG