Ndërlidhjet

OKB, seanca e rregullt për Kosovën më 24 gusht


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të diskutojë më 24 gusht gjendjen në Kosovë.

Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-mun, do të paraqesë para anëtarëve të Këshillit raportin e rregullt tremujor për Kosovën.

Javën e kaluar, organi i OKB-së ka refuzuar thirrjet e Serbisë për një takim të veçantë të Këshillit, ku do të diskutoheshin tensionet në rritje në mes të Kosovës dhe Serbisë.
XS
SM
MD
LG