Ndërlidhjet

Tregjet e aksioneve në SHBA kanë rënë ndjeshëm


Tregjet e aksioneve në SHBA kanë rënë ndjeshëm pas miratimit të legjislacionit për të rritur kufirin e borxhit amerikan.

Rëniet shënuan humbjet më të këqija për tregjet amerikane që nga kriza ekonomike e vitit 2008.

Të martën, pas debateve të gjata, presidenti Barak Obama nënshkroi ligjin që lejon rritjen e kufirit të huamarrjes federale në Shtetet e Bashkuara.

Megjithatë, investitorët mbeten të shqetësuar për shëndetin e ekonomisë amerikane dhe indikacionet e masës së re në agjencitë e normave.
XS
SM
MD
LG