Ndërlidhjet

EULEKS-i thotë se mbetet në veri të Kosovës


Misioni EULEKS nuk i tërheq forcat e veta nga veriu i Kosovës dhe edhe mëtutje do të jetë i pranishëm në këtë rajon, ka thënë zëdhënësi i misionit të BE-së, Nikolas Hauton.

Ai mëtutje ka deklaruar se gjendja në veri është “edhe mëtutje e qetë, por e tensionuar”.

Nikolas Hauton mëtutje theksoi se “policia e EULEKS-it vazhdon të jetë e pranishme në masë të madhe në veri: në Mitrovicë, në ndërtesën e gjykatës, në vendkalime dhe në kuadër të patrullave”, raporton agjencia Beta.
XS
SM
MD
LG