Ndërlidhjet

Emërohet ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Policisë së Kosovës


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë vendim për emërimin e zotit Shpend Maxhuni ushtrues të detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës.

Mësohet se mandati i z.Maxhuni përfundon në momentin e emërimit të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, në pajtim me dispozitat e Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe legjislacionin përkatës për policinë apo të nxjerrjes së vendimit tjetër nga kryeministri.
XS
SM
MD
LG