Ndërlidhjet

SLS: Dialogu nuk ka alternativë


Partia e Pavarur Liberale (SLS) ka mbështetur pajtueshmërinë për veriun, si hap drejt zgjidhjes së krizës.


“SLS në rend të parë mbështet dialogun, sepse pikërisht me dialog kemi arritur deri te zgjidhja e kompromisit për krizën në veri. Për ne, dialogu nuk ka alternativë”, thuhet në kumtesën e SLS-së, e cila është pjesë e institucioneve të Kosovës.

Ekzekutivi kosovar dje ka njoftuar se është arritur pajtimi që të ruhet gjendja e re e krijuar në Portat 1 dhe 31 në veri të vendit.

XS
SM
MD
LG