Ndërlidhjet

Shtëpia e Bardhë: Ligjvënësit të punojnë së bashku


Rruga për një marrëveshje të kufirit të borxhit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës mori një kohë të gjatë dhe ishte me shumë përçarje.

"...por, ligjvënësit tani duhet të punojnë së bashku për të forcuar pozitën fiskale të vendit dhe për të nxitur rritjen", tha sot zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Xhej Kerni.

"Është e rëndësishme që liderët tanë të zgjedhur të punojnë së bashku për ta forcuar ekonominë tonë dhe për ta vënë popullin në një pozitë të fortë ekonomike", deklaroi Kerni.
XS
SM
MD
LG