Ndërlidhjet

Shqetësime për rënien e aksioneve


Tregjet aziatike të aksioneve kanë rënë ndjeshëm sot mes shqetësimeve se udhëheqësit politikë në Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimin Evropian, janë duke dështuar të marrin masa të forta për të trajtuar krizat e tyre të borxhit.

Të hënën, tregjet ishin të ndjeshëm edhe në Azi, Evropë, Amerikën Latine dhe në Shtetet e Bashkuara.

Nafta, gazit natyror dhe mallra të tjera kanë rënë gjithashtu, ndërsa çmimi i arit të hënën ka shënuar rritje.
XS
SM
MD
LG