Ndërlidhjet

Zyrtari i pushtetit lokal vritet në Afganistan


Një zyrtar i pushtetit lokal është vrarë në provincën jugore Helmand të Afganistanit.

Ky është zyrtari i tretë i vrarë në këtë krahinë brenda një jave.

Guvernatorit i Helmandit tha se dy persona të armatosur me një motoçikletë kanë gjuajtur në anëtarin e këshillit.

Kryengritësit, siç thonë, janë duke iu përgjigjur presion të madh nga SHBA dhe NATO.

Në dy incidente të dielën, militantë kanë vrarë një këshilltar dhe kryeprokurori e qarkut Gereskh.
XS
SM
MD
LG