Ndërlidhjet

Byler: Policia e Kosovës nuk zhvilloi ushtrime në veri


Forcat Speciale të policisë së Kosovës (ROSU) kanë zhvilluar sot një stërvitje, e cila është shtrirë edhe në Mitrovicë.

Komandanti i KFOR-it, Erhard Byler ka sqaruar se stërvitjet e njësive ROSU nuk janë shtrirë në komunat veriore të banuara me shumicë serbe, siç kanë raportuar disa nga mediat lokale, por kryesisht janë zhvilluar në jug dhe lindje të Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG