Ndërlidhjet

Rusi, Mongoli - stërvitje ushtarake


Trupat e Rusisë dhe të Mongolisë kanë nisur stërvitje të përbashkëta ushtarake.

Rreth 500 ushtarë të të dyja vendeve do të ndjekin ushtrimet që fillimisht zënë vend në rajonin Buriatia të Rusisë për të vazhduar më pas në Tavan Tolgoi të Moldavisë.

Trajnimet e përbashkëta do të zgjasin deri më 10 shtator dhe kanë për qëllim përforcimin në luftën kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG