Ndërlidhjet

Nis gara për Lojërat Olimpike 2020


Gjashtë shtete po garojnë për të drejtuar Lojërat Olimpike të vitit 2020. Ofertat e tyre në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar i dorëzuan Baku, Doha, Stambolli, Madridi, Roma dhe Tokio.

Që të gjithë garuesit patën shprehur edhe më parë ofertën e tyre, ndërsa dy nga ato-Roma dhe Tokio, kanë drejtuar edhe më parë Lojërat Olimpike.

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar do të përzgjedh qytetin nga shorti i fshehtë në shtator të vitit 2013.
XS
SM
MD
LG