Ndërlidhjet

Komiteti Ushtarak i NATO-s viziton KFOR-in


Komiteti ushtarak i NATO-s do të vizitojë shtabin qendror të KFOR-it të enjten, më 8 shtator.

I drejtuar nga admirali Gjanpaolo di Paola, autoriteti më i lartë i NATO-s do të njoftohet nga komandanti i KFOR-it, Erhard Byler, rreth situatës së tanishme operacionale.

Komiteti Ushtarak përfaqëson një lidhje të veçantë në mes të procesit politik vendimmarrës dhe strukturës ushtrake të NATO-s.
XS
SM
MD
LG