Ndërlidhjet

Al-Kaida publikon video për 9/11


Al-Kaida ka publikuar një video që shënon 10-vjetorin e sulmeve të 11 Shtatorit.

Ajo është postuar në ueb-faqet xhihadiste dhe përmban audio-mesazhe të liderit të ri, Ajman al-Zavahiri. Përkthimi i plotë nuk ka qenë menjëherë në dispozicion.

Në prag të 10-vjetorit të 11 Shtatorit, Shtetet e Bashkuara kanë tërhequr vërejtjen për një kërcënim të besueshëm ndaj amerikanëve.
XS
SM
MD
LG