Ndërlidhjet

Bosnja miraton pranimin e vulave të Kosovës


Këshilli i Ministrave të Bosnjë e Hercegovinës ka dhënë miratimin për të pranuar vulat doganore të Kosovës.

Ministria e Tregtisë së Jashtme dhe e Marrëdhënieve Ekonomike është e detyruar që përfundimin e Këshillit t'ia paraqesë presidencës për shqyrtim dhe miratim përfundimtar.

Në përgjigje të vendimeve të mëparshme të Bosnjës për të mos njohur vulat e Doganës së Kosovës, ekzekutivi kosovar ka vendosur taksë doganore prej 10% për të gjitha produktet boshnjake, çfarë thuhet të ketë shkaktuar humbje enorme për ekonominë e Bosnjës.
XS
SM
MD
LG