Ndërlidhjet

SHBA: Shteti Gjeorgjia e kreu ekzekutimin kundërthënës


Shteti jugor amerikan, Gjeorgjia, e ka kryer një ekzekutim kundërthënës.

Ndaj personit Troj Dejvis është kryer dënimi me vdekje, me injeksion vdekjeprurës, pasi Gjykata Supreme e ka refuzuar ankesën finale.

Troj Dejvis, 42 vjeçar, ishte dënuar për vrasjen e policit në vitin 1989.

Avokati i tij i kishte vënë në dyshim dëshmitë e dëshmitarëve.

Ky rast ka zgjuar interesimin ndërkombëtar dhe në një protestë në Internet janë mbledhur afro një milion nënshkrime.

Deri në fund, Troj Dejvis, kishte thënë se nuk e kishte kryer krimin.
XS
SM
MD
LG