Ndërlidhjet

Gjykata refuzon të mbyllë qendrën për keqpërdoruesit e drogës


Gjykata Supreme e Kanadasë refuzoi kërkesën e qeverisë për të mbyllur qendrën e vetme me injeksion legal të drogës.

Qendra, e cila ndodhet në Vankuver, promovohet nga themeluesit e saj si një vend i sigurt dhe njerëzor për keqpërdoruesit e drogës.

Qeveria konservatore tha se qendra në fjalë promovon keqpërdorimin e drogës.

Vendimi i gjykatës thuhet se i hap rrugën krijimit të qendrave të ngjashme në Kanada.
XS
SM
MD
LG