Ndërlidhjet

Jahjaga: Vrasja e Salihut- e patolerueshme


Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, është shprehur e brengosur rreth vrasjes së drejtorit të Departamentit të Arsimit në Komunën e Prishtinës, Remzi Salihu.

Jahjaga e quajti të patolerueshëm incidentin në fjalë, ndërsa theksoi rëndësinë për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë.

“Kosova është duke punuar për forcimin e sundimit të ligjit, trajtimin e korrupsionit dhe sfidat e zhvillimit ekonomik. Ne jemi të brengosur që sot në zyrën e vet është vrarë Drejtori i arsimit të Prishtinës. Kjo është e patolerueshme dhe shprehë nivelin e ultë të marrëdhënieve në shoqëri që flet se ne duhet të forcojmë sundimin e ligjit si parakusht për jetë të qetë e normale për secilin qytetar”, tha Jahjaga në një ceremoni të diplomimit të kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë të organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës.
XS
SM
MD
LG