Ndërlidhjet

Uzbekistan: Arritën i dërguari amerikan dhe ai gjerman


Presidenti i Uzbekistanit, Islam Karimov, është takuar sot me përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara dhe të Gjermanisë në Afganistan dhe Pakistan.

I dërguari amerikan, Mark Grosman, dhe ai gjerman, Mihael Shtajner, diskutuan për mbështetjen e ekonomisë së Afganistanit.

Të dy të dërguarit perëndimorë theksuan “bashkëpunimin e rëndësishëm” të Uzbekistanit në përpjekjet për sjelljen e stabilitetit në Afganistan.
XS
SM
MD
LG