Ndërlidhjet

Maxhuni emërohet drejtor i Policisë së Kosovës


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, emëroi Shpend Maxhunin në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

“Vendimi u mor në mbështetje të nenit 94.6 dhe 128.3 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, nenit 37 të Ligjit nr. 03/L-035, për Policinë, dhe pas rekomandimit të kandidatëve për këtë post”, njoftoi Zyra për informim e qeverisë.

Emërimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë thuhet se bëhet për një periudhë tri vjeçare.
XS
SM
MD
LG