Ndërlidhjet

Jahjaga: Sundimi i ligjit të jetë prioritet institucional


Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, e cilësoi të rëndësishme reformën e sistemit të drejtësisë, ndërsa theksoi që përmirësimet në këtë fushë të jenë prioritet institucional.

“Sundimi i rendit dhe ligjit duhet të jetë prioritet kryesor i të gjitha institucioneve të Kosovës. Krijimi i një sistemi efikas dhe transparent të drejtësisë në shërbim të qytetarëve është elementi më i rëndësishëm i realizimit të këtij qëllimi", u shpreh Jahjaga.

Këto komente presidentja i bëri në Kuvendin Zgjedhor të Odrës së Avokateve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG