Ndërlidhjet

Al-Jazeera sot fillon transmetimin në Ballkan


Sot në orën 18:00 do të fillojë transmetimin rrjeti Al-Jazeera në Ballkan.

Selia qendrore e këtij rrjeti do të jetë në Sarajevë, ndërkaq zyrat rajonale të tij do të jenë në Zagreb, Beograd dhe Shkup.Transmetimet do të jenë të disponueshme në Slloveni, Bosnjë, Kroaci, Serbi, Kosovë dhe Mal të Zi.

Deri më tash, Al-Jazeera, ka pasur programe vetëm në gjuhën arabe dhe angleze. Sipas përfaqsuesve të rrjetit, pajisjet kanë kushtuar rreth 10 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG