Ndërlidhjet

Egjipt: Këshilli ushtarak pajtohet për formimin e qeverisë


Raportohet se politikanët egjiptianë kanë thënë se këshilli ushtarak është pajtuar në krijimin e një qeverie kombtare.

Abu al-alla Madi dhe Muhamed Selim el-Ava, dy politikanë që morën pjesë në një takim krize me këshillin ushtarak, kanë thënë se ky këshill poashtu ka pranuar dorëheqjen e qeverisë së kryeministrit Esam Sharaf, duke mbështetur kështu krijimin e një kabineti kombtar për ta zëvendsuar atë.

Megjithatë, hollësi nga kjo marrëveshje mbeten ende të paqarta.
XS
SM
MD
LG