Ndërlidhjet

“Moody” paralajmëron rrezikun e krizës financiare


Agjencia për hulumtime financiare ndërkombtare, Moody, është duke paralajmëruar se të gjitha tarifat e kredisë së Bashkimit Evropian janë të kërcënuara nga kriza e tanishme financiare

Në një koment të ri, kjo agjenci ka thënë “mungesa e masave të politikës që stabilizon kushtet e tregut në afat të shkurtër do të thotë se rreziku i kredisë do të vazhdojë të rritet".

Moody, vuri në dukje se pasiguritë politike në Greqi dhe Itali dhe përkeqësimi i perspektivës ekonomike në të gjithë zonën e euros ka bërë që të rritet "mundësia e skenarëve edhe më negativ".
XS
SM
MD
LG