Ndërlidhjet

Institucionet kosovare ngushllojnë familjen e Leka Zogut I


Institucionet qendrore të Republikës së Kosovës dhe partitë politike, kanë ngushëlluar familjen mbretërore të Shqipërisë, për vdekjen e Leka Zogut të Parë, pretendentit për fronin mbretëror.

Duke e cilësuar si figurë të rëndësishme, qeveria e Kosovës, në një telegram ngushëllimi, tha se populli i Kosovës do ta kujtojë Leka Zogun e Parë, për bashkëjetesën e tij me sakrificën e popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi.
XS
SM
MD
LG